Frits

Jitze Pielage - Gitaar

Maak je klaar voor de langharige berggeit, hij zorgt voor kontjes op de vloer en handjes in de lucht met zijn conservatorium-waardige gitaarspel.

Joop

Joost Huter - Bas

Lang, harig maar heel degelijk. Met zijn uitschuifnek en zijn rechterhand: Glitterbasgitaar doet hij billen trillen en meisjes gillen.

Joen

Joen Pielage - Vocaal

Haren vet maar teksten fris en weet daarmee vervolgens de monden doen openvallen en de tent 360 graden op z'n kop te zetten, met zijn unieke talenten maakt hij de hele zaal gek.

Bjee

Daniël van Wijnen - drums

"Biem, biem, biem" is het laatste dat je zal horen voordat je flauwvalt van de charmes van deze trommeltikker. Altijd strak, altijd groovy en altijd tranquilo.

Ben

Benjamin Hulsman - Vocaal

Niet alleen de knapste van het stel maar heeft ook nog eens de gift van een krachtige strot, en een klein apparaatje dat soms toch wel een hoop helpt.

Luuk

Luuk v/d Pieterman - Gitaar

Klein, kaal, vaak te vinden on the brokko side en volgeladen met energie. Met zijn grote blauwe gevaarte geeft hij het geheime ingrediënt aan de Peperbek Funk Formule.

Rob Acda Awards

De jonge mannen van Peperbek maakten er met hun Nederlandstalige popfunk een waar feestje van afgelopen zaterdag. “Het lijkt wel zomer in deze zouteloze dagen met Peperbek. Een feestje dat iedereen met een bek vol peper achterlaat. 20 minuten voelde als veel te kort.” Aldus de jury.

Haerlemse Bodem

https://haerlemsbodem.nl/winnaar-tweede-voorronde-rob-acda-award-peperbek/

Bevrijdingspop

We krijgen vrolijke rap met groovy basloopjes. En het publiek laat al na twee nummers terecht luid van zich horen. Peperbek gaat als een trein, heeft energie voor tien, en ze weten iedereen onherroepelijk mee te krijgen. We deinen. We bewegen… Het enthousiasme van de jonge Haarlemse honden op ’t podium werkt aanstekelijk … We bewegen wat harder. Gaat het los? Ja we dansen! Daar gaan we! iedereen springt!! Wat een ongelooflijk toffe band.

Frank van Wamelen en Vanessa van Zalm

https://www.bevrijdingspop.nl/peperbek-weet-iedereen-onherroepelijk-mee-te-krijgen/

Over Peperbek

Peperbek bestaat sinds 2016 en is afkomstig uit Haarlem. Ze bestaan uit twee broers, oude en nieuwe vrienden. Deze magische formule heeft geleid tot een formatie die al vanaf dag 1 unieke Haarlemse funk produceren. Al gauw speelde Peperbek op diverse plekken in Haarlem toen ze mee deden met de Haarlemse Popscene, maar nadat de band als 3e eindigde in de finale van de Rob Acda Awards speelt Peperbek verspreid door heel Nederland.

In de zomer van 2018 is Peperbek op tour gegaan langs de kust van Zuid Europa waar ze op meerdere surfkampen en in kleine stadjes ondanks het taalverschil de boel op z'n kop hebben gezet. In mei van 2019 speelde de band voor het eerst op bevrijdingspop en nu zijn ze flink bezig met het werken aan hun debuutalbum.